• ул. Никола Русински бр. 29-18
  • contact@gestaltinorganizations.com
Image Not Found

Архива

Ана Јанкуловска

Гешталт коуч Ана Јанкуловска е гешталт коуч, член на ГО центар и е специјализирана во поддршка на претприемачи, менаџери и лидери да можат соодветно да ги растат своите бизниси и тимови. Преку системски пристап, креативни експерименти и предавања таа им помага на лидерите да ги изградат своите лидерски персони и ги поддржува во процесите на

Ангелика Буровски

М-р, Сертифицирана за Системски коучинг и мапирање, EAGT-GPO акредитирана Ангелика е основач и директор на ГО Центарот за развој на луѓе и организациски развој. Има огромна пасија за иновација на креативни и исполнувачки работни средини и верува во холистички пристап кон организациите. Ангелика е Гешталт практичар и нејзината работа примарно се базира на Гешталт методологијата

Фросина Ристовска

М-р, гешталт коуч, консултант, тренер, супервизор и EAP и EAGT акредитиран психотерапевт и психолог Фросина има долгогодишно искуство во коучинг, организациски развој и практики за учење и развој, како и повеќе од 10 години искуство во здравствена психологија и гешталт психотерапија, менаџирајќи комплексен обем на работа и држејќи лидерска позиција. Фросина е дел од тимот

Џес Тејлор

М-р (Организациски развој и Психологија), Напреден Сертификат за Системски коучинг и констелации, Директор Џес носи уникатна ескпертиза во Организациски развој на Академијата за еднаквост, има особен интерес за психологија, лидерство и практикување на системски промени и 15 годишно искуство во развој, доставување и менаџирање на бројни консултантски интервенции на оперативно и стратегиско ниво. Овие интервенции

Ханс Мортен Скивик

консултант, тренер Ханс Мортен Скивик е магистер по политички науки, педагогија и е сертифициран психотерапевт. Дополнително на ова, тој поседува магистратура и во комплексоност, конфликт менаџмент и преговарање. Има 20 години консултантско искуство и преку пет години менаџерско искуство и во јавни и во приватни сектори. Во последните неколку години, има објавено неколку книги ви

Ен Шуптрин

Коуч и консултант Работам на зајакнување на луѓето, бизнисите и брандовите да иновираат, да се поврзуваат и да прават промени преку креативен релациски процес кој негува вродени ресурси за движење. Мојот пристап прави комбинација на мојот тренинг како Гешталт практичар во Организации и како Фасилитатор на Open Floor Movement заедно со моето бизнис искуство во