• ул. Никола Русински бр. 29-18
  • contact@gestaltinorganizations.com
Image Not Found

Author

DIVERSITY, INCLUSION AND EQUALITY

WHOLE INTELLIGENCE LEADERSHIP DEVELOPMENT

КОНСАЛТИНГ ЗА ОРГАНИЗАЦИСКИ РАЗВОЈ

ГО Центар има дијалошки пристап кон организацискиот развој. Тоа значи дека нашите консултанти се посветени на одреден сет на вредности секога кога влегуваат во организација. Ние веруваме дека консултантите се фасилитатори и каталисти кои го поддржуваат целиот процес на промена преку подигање на свесноста. Не даваме готови одговори затоа што веруваме дека клучот за успехот

БАЛАНС ПОМЕЃУ РАБОТАТА И ЖИВОТОТ

Времетраење: 3 часа / максимум 20 вработени Локација: Zoom Нереалистичниот архетип за идеален вработен е граден со декади и истиот е поврзан со верувањето дека идеалниот вработен е оној кој е целосно посветен на својата работа и е достапен 24 часа дневно, 365 дена годишно, секоја година од својата кариера. Ова звучи невозможно, но заедно

ГРАДЕЊЕ НА РЕЗИЛИЕНТНОСТ (ОТПОРНОСТ)

Времетраење: 3 часа / максимум 20 вработени Локација: Zoom Резилиентноста (отпорноста) е квалитет кој им овозможува на луѓето да бидат флексибилни и да се прилагодуваат соодветно на неизбежните промени во животот, да бидат соборени и повторно да се издигнат на нов начин. Преку оваа работилница вработените ќе научат како да се приземјат и да се

СВЕСНОСТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНО СОГОРУВАЊЕ (BURNOUT)

СВЕСНОСТ ЗА МЕНТАЛНО ЗДРАВЈЕ – СТРЕС МЕНАЏМЕНТ

Времетраење: 3 часа / максимум 20 вработени Локација: Zoom Стресот е неизбежен дел од секојдневниот живот и заради тоа учењето како да се справиме со истиот е неопходен и задолжителен дел од секоја брза и динамична средина. Преку оваа работилница вработените имаат можност да научат повеќе за и да истражат некои од изворите на стрес

КОУЧИНГ ЗА МЕНАЏЕРИ

КОУЧИНГ ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

ГО ПРОГРАМА ЗА КОУЧИНГ И ОРГАНИЗАЦИСКИ РАЗВОЈ

ГО програмата за коучинг и организациски развој е програма која ја нудиме во соработка со Relational Change. Наменета е за сите кои се заинтересирани за коучинг и организациски развој и истата нуди проширување на перспективите на сите учесници. Работиме со сценарија од вистинскиот живот кои учесниците ги носат во групата.  Во текот на тренингот работите

  • 1
  • 2